Svensk valborg = kallt

/
1 Comments
Mårten: I måndags var det valborgsmässoafton, en typisk sådan. Fint väder på morgonen och kallt på kvällen. Dagen spenderades hemma, Josefine hade sovit väldigt lite under natten, vilket gjorde att Therese var tröttare än tröttast. Då den 30:e Maj är klämdag jobbade jag hemma. Uppstigning tidigt och jobb mellan 06.30 - 08.30 i källaren (tack för det bredbandet). Sen vaknade Josefine, fick lite mat och fick komma till pappa (för att mamma verkligen behövde sova). Efter lunch var jag en snabb sväng i Lund för ett möte, men väl hemma fick Therese vila lite mer, samtidigt som Josefine och jag tog en promenad. 16.30 var det dags att vakna igen, vi skulle vara hos Pernilla o Peter kl 17, en tid vi såklart inte hann till. Helgrillad kyckling, potatis med tillbehör, trevligt sällskap samt ett test av studsmattan. Jo, vuxna kan också hoppa och Ja, det är jättekul.

Vi tog en tur ner till Trelleborgen för att se på elden och hästarna. Vädret var som en vanlig valborg, dvs iskallt och blåsigt.

Tillbaka till värmen med de andra för lite efterrätt och värmande kaffe. Josefine var snäll hela tiden, sov från det vi kom tills dess hon skulle äta. Väl hemma runt 01.00 gjorde vi upp om att jag skulle sova fram till 7, för att sedan gå upp och ge Therese lite sömn.


You may also like

1 kommentar:

Familjen Malmqvist sa...

Hoppas att ni hade trevligt. Här passerade Valborg förbi totalt obemärkt och vi saknar er extra mycket när vi läser om er Valborgsmiddag. Kram Charlotte

Använder Blogger.