Dopdagen - smörgåstårta och kaffe

/
0 Comments
Väl hemma igen var det snabbt ut med smörgåstårtorna på bordet, på med kaffet och välkomna alla till bords. En trevlig tillställning med släkt och vänner från olika håll i landet.

Mingel, god mat och dryck tog oss närmare tårtan. Vi hade köpt två tårtor till kaffet, en med foto på Josefine och en utan. De var både väldigt goda. Josefine sov sött vagnen.

Lite mer mingel med kaffe och vips visade sig vädret från sin bästa sida - solen sken. Paketöppning av alla fina doppresenter till Josefine gjordes dock inne. Många bra saker (sparbössor, smyckeskrin, böcker, tågljus, fonder och mycket annat). Tack så mycket säger Josefine (eller t ala aaaa lll som är hennes ljudförråd för tillfället förutom hunger och trött skriken)
Då vädret var till vår fördel under slutet av dagen flyttade många ut på det jättestora trädäcket. De flesta gästerna var grymt imponerade av däcket. Tack för det Rolf, Kalle och HG. Många undrade också när de var lediga för nästa uppdrag samt om de jobbade i andra delar av Sverige ...

Ett litet kort på den stolta mamman med den nydöpta dottern



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.