Ett leende förlänger livet

/
1 Comments
Mårten: Natten mellan fredag och lördag blev minst sagt konstig. Therese tog nattpasset och försökte få Josefine att sova längre än kortare intervaller på 15 minuter. Det visade sig vara svårare är beräknat. Hon sov inte alls i långa stunder och kl 04.15 tog jag över. Inte ville hon sova nu heller, det var bara att stiga upp. Det var inte ens ljust ute, så tidigt var det. Upp och bära, satte henne i Baby Björnen när hon lugnat ner sig. Hon somnade sen och jag halvslumrade i fåtöljen. Tänk att det faktiskt är något på TV3 kl 05.00 på morgonen. En kass talkshow, men alltid nåt. vi satt kvar nere och slappade fram till halv nio, sen var det matdags igen. Men även om hon går upp tidigt vissa dagar går det inte att bli arg om vi får tillbaka detta:

Dagen fortsatte med allmänt husliga ting, undanplockning, handla mat mm innan våra gäster (David, Anna och Moa) kom på middag på eftermiddagen. Då var David och jag ute på maratonträning i 13 km medan damerna tog det lugnt hemma. En trevlig kväll avslutades med lite spel och släckt ljus klockan ett. Zzzzzzzzz.


You may also like

1 kommentar:

Familjen Malmqvist sa...

Jaha, då var det kört för er... Josefine har alltså börjat le och efter det kan ni bara säga godnatt till att försöka vara arg på henne.

Undrar hur länge det varar?? Det funkar nog inte för en tonåring....

Använder Blogger.