Fint väder och lek med snören

/
0 Comments
Fredag 18:e Maj: Dagen började ganska sent faktiskt, då Josefine sov bra. Efter 8-tiden gick jag (Mårten) och Kjell på promenad med Josefine i vagnen. Ner på stan (den vanliga rundan) för en take-away kaffe på Coffee House (jag borde få rabattkort där snart). En lagom promenad på en timme, med en sovande flicka i vagnen. Damerna sov gott hemma. När vi kom hem dök först Bodil upp och sedan Therese. Frukost i fint väder. Det vanliga undanplockandet följdes av städning av övervåning inför dopet. Bodil och Kjell tog med sig Josefine ut på ännu en promenad när hon var mätt och belåten. På eftermiddagen hämtade jag upp Karin, Martin och Emilia på Sturup. Eftermiddagen ägnades åt lek på trädäcket.

Tänk att snören är så roliga.

Nästa present blir nog en papperskartong med snören ... jag vet vad vi ska köpa till Josefine nästa år - det behöver inte bli så dyrt ...

Vi passade på att ta lite kort i det fina vädret, det gäller att utnyttja trädäcket.

Vi sa till Josefine att titta in i kameran ... men inget hände ...

Men nästa gång gjorde Emilia samma sak, hon tittade på annat, men nu tittade iallafall Josefine rakt in i kameran. Bra gumman!

Pernilla och Magnus dök upp lite senare så de missade Möllers goda grillspett, men de såg ganska glada ut iallafall, men pizza i handen och bilen full med öl, vin och sprit inför sitt bröllop. Nu var gästrummet fullt, bäddsoffan bokad och vi somnade alla gott på kvällen.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.