Nyårsafton med vattenkoppor

/
0 Comments
Från mängder av snö till barmark, kändes lite snopet när det var så mycket snö när vi gav oss iväg hemifrån. Hemresan från Stockholm gick utan missöden och vi var hemma lagom till att äta mellis. Därefter följde uppackning och en massa tvätt. Flickorna lekte med alla nya fina julklappar (Tack så mycket allihop) under sina pigga timmar då Josefine nu fått vattkoppor och Madeleine en dunderförkylning med dubbelsidig ögoninfektion.
Här har Josefine puder på hela ryggen för att om något lindra klådan lite. Det krävdes lite övertalning men sen pudrade Josefine hela kroppen utom ryggen själv. På bilden har hon blöja för det är sängdax annars kan vi stolt berätta att Josefine sedan hemkomsten från Stockholm även bajsar på toaletten, vår stora duktiga tjej!

Madeleines aptit har det inte varit något fel på trots vattkoppor, förkylningar och ögoninfektioner. Här mumsar hon glatt i sig ett rån, vad gillar ni hennes buttiga kinder???

Vi hade bjudit 4 andra familjer på nyårsfest men pga vattkopporna slutade det med att ingen ville komma så vi firade en stillsam nyårsafton själva, vi åt 3-rätters och hade dukat fint.


Här äter jag och Mårten förrätt medans Josefine äter middag. Flickorna var trötta pga sjukdomarna och somnade vid 19. Sedan åt Mårten och jag huvudrätt och efterrätt i lugn och ro. En väldigt avslappnad och mysig kväll.


Gott Nytt År till Er allihop, vi har haft ett underbart 2009 och hoppas att 2010 blir precis lika bra.




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.