Jul och pulka i Tullinge

/
0 Comments
Lill-julafton bar det iväg med bilen till Tullinge för julfirande. Det var en strålande vinterdag med mycket snö och sol. Vad kan vara bättre då än att ge sig av till pulkabacken för ett par bra åk. Ner med Madeleine i vagnen och Josefinesnowracer. Men vänta nu, ett snöre i den, det måste betyda att någon drar henne ... huhm ... vem då?

Farfar såklart, men Permobilen (som en Batmobil fast för en annan generation). Den funkade hur bra som helst att dra Josefine.

"Se upp i backen, 8 hål i nacken", här kommer vi i full fart. Vi har båda lika kul i pulkan.

Här har Josefine åkte själv och den turen slutade under en gran. Hon blev inte ett dugg ledsen för att hon körde in under granen men väl för att hon fick snö i ögonen, det var inte populärt. Men sen var det bara "upp på hästen" igen, eh, jag menar pulkan.

Här har Josefine börjat att öppna sina fina julklappar, jättefin häst, som hon leker med. Hästen heter "Annis" (vilka många av hennes leksaker gör just nu ...)

Madeleine gör "sälen" på det blanka golvet i ett försök att ta sig framåt. Jag vet inte om hon är lite inspirerad av 80-talets breakdance eller inte. Det funkar iallafall inte ...

Vi hade en härlig dag i Tullinge, några bra åk i backen och roliga klappar till barnen.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.