Julförberedelser i Farsta

/
0 Comments
Efter sju sorger och åtta bedrövelser, ja eller iallafall ett misslyckat försök att ta oss till Stockholm kom vi iallafall iväg hela vägen den 21 december. I backspegeln skulle vi aldrig provat första gången ... men det är alltid lättare att vara efterklok.

Bilfärden upp där vi körde större delen i dagsljus gick klart över förväntan och det tog faktiskt endast 9,5h att åka hela vägen upp. Då stannade vi ändå och åt frukost och lunch en timme varje gång och stannade för blöjbyte och toabesök. Helt OK tid.

Väl framme i Farsta fick Josefine hjälpa farmor med att klä granen. Något hon uppenbarligen tyckte var roligt. Det blev fint även om det ibland blev mycket pynt på en gren ... men vad gör det egentligen?

Koncentrationen är total!

Madeleine är lite för liten för pynt, men hon börjar intressera sig mer och mer för leksaker och annat som kan kännas på eller ätas. Här är hon i full färd med att testa ljudet på leksakerna samt bygga med DUPLO. Hon sitter riktigt bra nu, ramlar i princip nästan aldrig. Hon är också väldigt intresserad av att ta sig framåt ...

Här får Josefine välja och vraka bland farmors julpynt ... mycket att välja på ... en liten tomte här och en liten ängel där ...



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.