Barn, barn ... härliga barn ...

/
2 Comments
Mamma, mamma, det är jättelätt att backa men nu har jag fastnat. Hjälp mig UT / LOSS / FRAM !!
Så här ser det ut om dagarna här hemma. Madeleine backar och backar och hamnar in under möbler och fastnar med benen runt alla bordsben och stolsben och kommer ingen vart och blir jättefrustrerad.

Josefine har inte varit så mycket för att träna cykling men ibland vill hon prova på och vad kan vara bättre än trehjulingen som står i uterummet. Josefine kan själv gå ut och öva på sin cykel och jag och Madeleine behöver inte bylta på oss alla vinterkläder för 1-2 minuters cykling :-)
Det blir nog bättre till våren, då kan hon träna på gatan på sin fina stora cykel som hon nu börjar nå ner till tramporna på.

Madeleines aptit är lika god som Josefines. Idag var jag nere på BVC och vägde och mätte Madeleine.
Vikt: 7750 g
Längd: 67 cm
Nu är jag mätt och belåten i ca 3 timmar, sen vill jag ha mat, mat ge mig mera mat......


När jag var nere på BVC passade jag på att visa några prickar för BVC-sköterskan och hon bekräftade mina misstankar. Vår lilla prinsessa har fått vattkoppor.
Det började i lördags med en koppa nere på magen och på söndagen fick hon en på huvudet och två till på magen. Var lite gnällig, med betoning på lite, och verkade inte ha feber. Har bra aptit som vanligt och sover sina ca 11 timmar per natt.
Idag när hon vaknade kunde vi räkna till mellan 10 och 15 koppor totalt, väldigt lindrigt med andra ord.
Vi var lite grand beredda på det för vi träffade en familj för 14 dagar sedan vars barn hade vattkoppor. Nu dröjer det väl 14 dagar sedan bli Josefine sjuk, lagom till nyår..... :-)


You may also like

2 kommentarer:

Jessica sa...

Men gud va söt hon är med all mat runt munnen. Åhh jag längtar tills ni kommer upp å jag får gosa med flickorna.

Pernilla sa...

Kommer ni upp som beräknat nu då i och med vattkopporna?

Använder Blogger.