Julafton i Bro

/
0 Comments
Dagen började tidigt ... Madeleine var lite morgonpigg. Ja, vem hade inte varit pigg och vaken tidigt på ens första julafton? Vi gick upp och lekte lite i köket innan de andra kom upp för frukost. Klossarna är mycket intressanta och smakar även extra gott för tillfället.

Efter en lunch i Farsta bar det av till Karin, Martin, Emilia och William för julmat, Kalle Anka och ett besök av tomten. Josefine har varit förväntansfull hela tiden och sagt "När jag kommer till Emilia, då kommer tomten med taket (så låter det när hon säger paket)".

Här sitter tjejerna klistrade vid Kalle Anka och hans vänner.

Ibland var det lite konkurrens om platserna hos morfar / farfar ...

Roligt hade de, energi hade de, springa runt runt kunde det ... varför då undrar Ni? De väntade på tomten så klart ...

... som dök upp efter maten med en säck full med klappar till alla som varit snälla under året. Märkligt nog hade såväl vuxna som barn varit snälla, vissa mer än andra.

Emilia och William visade ingen rädsla för tomten utan berättade gladeligen sina namn när tomten kom in i huset. Josefine var dock ganska reserverad och rädd. Det krävdes ett par paket innan hon själv vågade ta emot paketet från tomten ...

Madeleine hjälpte mer än gärna till att öppna sin present, trots sina små vattenkoppor. En härlig julafton som avslutades med ett dopp i den vedeldade badtunnan när barnen hade somnat.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.