Utflykt på Ven

/
0 Comments
En utflykt till Ven har blivit en sommartradition. Förra året kunde vi tyvärr inte följa med då Lukas var för liten, men i år blev det av iallafall. I glada vänners sällskap drog vi dit en dag i augusti. Vädret var inte på topp, men vad gjorde det, Ven är alltid roligt. 

Vi hämtade våra cyklar. Josefine hade egen cykel med sig för att dra nytta av sina växlar (samt det faktum att vi inte kunde ha henne som påhäng eller i kärra längre ... det finns andra spekulanter på dessa platser). Lukas satt i kärran och Madeleine satt bakom Therese på en påhängs-cykel. 


Första stoppet var för lunch. Lunch utomhus är en riktig höjdare nästan oavsett vad man äter. Vi hade vårat säkra kort pastasallad. Andra hade med sig korv som grillades. Vi hade lite tur och lyckades få oss några korvar ... mums, grillat är godast!


Det var gott om barn, hela åtta stycken och de hade verkligen roligt i skogen. De letade pinnar och grodor. Här har Josefine fångat en groda i handen ... modig var hon!


Efter lite mer cyklande (ja, eller mycket mer om du frågar barnen) var det dags för lite fika. Lukas diggade kexen verkar det som.


Alla barnen lekte på fältet, gömde sig och sprang runt ... kanske inte var bästa vi kommit på och vi fick senare begränsa leken ... men roligt hade de också.


Lukas missade kanten på gräset och for ner på sidan ... Tittut!



Fin utsikt var det här, både Josefine och Madeleine var duktiga på att cykla, även om det gnälldes lite här och där, men vi kan inte begära mer, de är inte så stora ...


I väntan på båten avslutade vi en bra dag på Ven med glass ...

Tack alla som var med, det här gör vi om nästa år!


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.