Hallongården - fika i fint väder

/
0 Comments
Hallongården, det är ett ställe vi brukar besöka varje år ... inte för att plocka hallon, det finns nämligen inget självplock, men däremot för att fika och njuta av den trevliga atmosfären. Denna gång hade vi med oss Bodil och Kjell till gården. Det var som vanligt en god fika men oj oj oj vad det blåste. Det gällde att hålla i sina tallrikar och kaffekoppar. Men ... det är priset man får betala ...


I Lukas fall vet jag inte om fikat var bäst eller det faktum att det var skördetid och det passerade traktor efter traktor med jämna mellanrum.


På gården finns det inte bara fika och hallon i alla dess sorter, det finns också några kaniner ... till barnens förtjusning kan tilläggas ...


Men här är det inte kaninen som försvunnit ... nej, här letar både Madeleine och Lukas efter gårdskatten som tog sin tillflykt in i busken. Det kanske inte var en dum idé med alla barn omkring.


Mot slutet av besöket hittade Lukas en traktor och lyckan var gjord ... äkta glädje i en stor bit plast!!!


Mot kvällen passade barnen på att leka med farmor innan det var dags att säga god natt. En bra dag med mycket skoj helt enkelt.




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.