Semester del 4 - William 2 år

/
0 Comments
Detta var en av de egentliga anledningarna till att Josefine och jag tog en tur till Stockholm - William fyllde två år (den andra var att vi gärna ville träffa lilla Lovisa). William är verkligen en glad liten busunge. Här har han fått sin första present (redan innan frukost) - en grästrimmer. Vilken höjdare. Så roligt som han hade med den. Ja, alla barnen lånade den när han tittade bort.

Här sitter Josefine och Emilia och skiner ikapp. De hade jätteroligt tillsammans, när den ena skrattade åt något skrattade den andra ännu högre.

Här förbereder farmor / mormor inför tårtan som är på väg. Det gäller att alla barnen har servetter, annars vet man aldrig vad som händer. Jo, förresten, det vet man kanske.

Här kommer Karin med den hemgjorda tårtan. Karin är duktig på att baka och denna gång har hon gjort ett tåg med fyra vagnar till William. Tårtan var lastad med jordgubbar eller Non-stop godis och hade hjul av Ballerina kex. Den var mycket mumsig kan jag intyga.

Här hugger barnen in på godiset, tårtan var de inte så förtjusta i, men godiset och jordgubbarna slank ner ganska lätt. Josefine har inte börjat med godis ännu men detta var ett undantag.

William leker med morfar. De verkar ha diskuterat färgval på morgonen.

Vattenkrig är alltid roligt. Emilia och Josefine jagade runt varandra över hela tomten med vattenpistolerna. Det gäller att inte komma i skottlinjen.

William med en av presenterna som användes flitigt, borrmaskinen från Bosch.

"Jag måste bara låna den iallafall", som Josefine skulle sagt.

En annan populär present, grävmaskinen. Vilken kille hade inte gillat den. Tyvärr hann jag inte prova den!

Ibland blev det konkurrens om platsen hos farmor / mormor. Tur att båda får plats.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.