Lata sköna dagar på den skånska rivieran

/
0 Comments
Veckan som har gått har verkligen bjudit på kanonväder. Vi har packat picnic väskorna och strandleksakerna och styrt kosan mot Kämpinge.
Här har Josefine lyckats somna i bilen på den korta 15 min åkturen till stranden.

Madeleine har fortfarande problem med att somna i vagnen men det är framsteg nog att bara kunna ligga i vagnen 20 min vaken utan att vara ledsen. Har hon väl somnat ordentligt i famnen har vi den senaste veckan kunnat lägga henne i vagnen och hon har sovit vidare ca 30-40 min några gånger. Allra bäst sover hon fortfarande i sjalen där hon kan sova 3-4 timmar i sträck. Vi har med andra ord fortfarande lite att träna på :-)
Kämpinge har under veckan som varit bjudit på klart vatten, ca 21-23 grader, inga stenar och minimalt med tång. Josefine älskar att bada, kan vara i hur länge som helst.

Att bli runtsnurrad inne vid strand kanten tillhör favoriterna.

Sanden är härlig för små barnhänder.





Igår, lördag, hade vi sällskap av familjerna Malmqvist, Rasmussen och Strandberg/Björviken. Josefine är yngst av barnen ( ja, av dem som har lärt sig att gå) och hon hänger med grabbarna Melvin och Samuel så gott hon kan.



Här är vårt lilla "läger" på stranden. Therese och Madeleine har mest hållit till i skuggan under det blå parasollet. Mårten och Josefine har antingen varit i vattnet, grävt i sanden eller ätit lunch/mellis.
Här är en bild över vår fina strand från i lördags.

Mårten och Josefine under en lekpaus.

Men den varade inte länge innan det var dax att gräva igen.

Här har Madeleine precis ätit och är mätt och belåten.

Josefine kom på att man kunde hälla vatten i dem grävda groparna i strandkanten och sen kunde hon hoppa och plaska som aldrig förr. Hur kul som helst!





You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.