Semester del 2 - Lekslottet

/
0 Comments
På torsdagen var det dags för Skansen, trodde vi, men det ville inte väderguden. Det tokregnade hela dagen så det blev till att göra upp alternativa planer. Pernilla kom med förslaget "Lekslottet" i Hamringe, ett lekland för barn med hoppmattor och bollhav mm. Det var en alldeles ypperlig idé. Josefine, Mårten, Pernilla och Hampus drog dit på förmiddagen. Jessica och Lovisa skulle till BVC på dagen så vi mötte upp dem hemma senare istället.

Här är Josefine i hoppartagen i borgen. Så kul det ser ut, tyvärr var det en stor skylt med "Ej för vuxna" precis utanför, typiskt.

Med lekande kommer suget efter mat. Vad kan vara bättre en lite pannkakor med sylt samt en jordgubbsmer för att fylla på förrådet?

Här visar Josefine hur man flyttar runt klossarna (precis som Lego). Hampus hjälper till genom att skjuta dem framför sig. Det är svårt att bära en kloss om man inte kan gå själv ännu.

Pernilla och Hampus leker i bollarna.

Josefine försöker berätta en hemlis för Hampus, men han verkar inte allt för intresserad. "Ser hon inte att jag håller på och leker med bollarna", verkar han tänka.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.