Semester del 1 - Besök i Tullinge

/
0 Comments
Jag (Mårten) och Josefine har varit iväg på en minisemester till Stockholm. Vi åkte upp tidigt den 8:e juli med flyget till Bromma. Efter att ha fått med oss all packning (vagn, ryggsäck, bilstol, handbagage och en till ryggsäck) blev det flygbussen till Centralstationen. Himla smidigt faktiskt. Sedan blev det pendeln till Farsta för upphämtning bil. Men bilstol och packning i den bar det av till Tullinge för besök hos farfar. Där blev det matande av fiskar i dammen. Josefine hade lite svårt att se fiskarna och inte var det så konstigt, det var jättevarmt ute den dagen. De låg säkert nere på botten och svalkade sig. Men när maten kom dök de upp en kort stund.

Lite lek i lekstugan med alla roliga leksaker hann vi också med. Det var mycket lek av typen "Jag har gjort mat till dig" eller "Nu ska dockan sova".

På eftermiddagen passade vi på att ta oss en promenad innan middagen upp till lekplatsen i närheten.

Resten av kvällen ägnades åt lek med klossarna (som Josefine kallar lego), grillad mat och softande i soffan. Josefine sov som en stock mellan 19.30 och 07.30, en bra semestertrend om Ni frågar mig.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.