Mata ankor och åka tefat

/
0 Comments
Sista dagen på vår långhelg i Stockholm (se Hampus dop) var en söndag och då avslutade vi hos farmor Bodil och farfar Kjell. Egentligen skulle Josefines kusiner Emilia och William också hälsa på men tyvärr var de sjuka. De brukar ha väldigt roligt tillsammans (se Kusinträff). Det får bli till sommaren istället, då kan vi dessutom vara ute allihopa.

Men, för att ha något att göra och då vi varit inne pga vädret nästan hela helgen bestämde vi oss för att gå ner till sjön och mata ankorna. En lagom promenad och något roligt att göra för Josefine. Ja, inte bara för henne, vi andra matade också ankorna. Ser Ni att hon kastar bröd?

Visst var ankorna hungriga och tacksamma för lite mat, det blev huggsexa om allt vi kastade ut. Sjön är delvis frusen men inne vid stranden var det öppet och där samlades alla ankor till bords.

På vägen tillbaka till lägenheten för lite middag gick vi förbi en liten isbana där vi hittade ett kvarlämnat tefat. Självklart ville Josefine prova och jag var inte sen att sätta mig och åka. Det är inte ofta man hittar en backe med lite is eller snö i ...

Visst ser det ut att gå fort ? Som en riktig actionbild ... roligt var det iallafall. Det första Josefine sa varje gång vi kom till slutet av backen var "Igen", "igen" ... och visst åkte vi igen.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.