Kusinträff i Trelleborg

/
1 Comments
Förra helgen var det kusinträff i Trelleborg. Karin, Martin, Emilia och William kom ner på en lång-weekend med lek, spel, spring och mat. Vilken fart det var på de tre barnen. Emilia gjorde något, Josefine gjorde likadant och sen följde William efter som på ett snöre ... Sprang en sprang alla. Men så kul de hade. Det kunde dock ta lite tid innan maten blir klar när den ska lagas till flera, det är tur att det finns frusna ärtor för de små. Samling på golvet !

Det verkar som om både Josefine och Emilia gillar att läsa, varför inte dela en bok.

Dag 2 kom vi på att vi inte ätit pannkakor och plättar på en evighet. Trots att det tar ganska lång tid att steka var det en strålande idé. Gott dessutom. Det spelar nog ingen roll hur gammal man är, pannkakor och plättar är iallafall lika gott !!!

På lördagen kom också farfar Kjell och farmor Bodil förbi tillsammans med Mårtens moster Mona och Tore. De hade varit i Berlin på en tur och passade på att svänga förbi för lite lek. Det blev inte mycket vuxensnack den kvällen. Det var full fart på barnen som skulle visa alla sina trick för de nyanlända gästerna. Man kan väl säga att de stupade i säng sen ... (vi vuxna också för den delen)

På slutet av dagen kan det vara bra att avsluta med lite lugna lekar, läsa böcker eller nåt annat lugnt. Vad kan då vara bättre än att tillsammans med två av sina kusiner krypa upp i soffan och läsa lite ur favoritböckerna ..

Tack för en härlig helg Karin, Martin, Emilia och William. Så fort Josefine går förbi något foto med någon av Er på går hon igång med "Milia", "illiam", "Tarin", "Marti" ... ganska roligt.


You may also like

1 kommentar:

Familjen Malmqvist sa...

Risken är att det kommer att låta "Tarin" ganska länge. Vi jobbar som bäst med att få Gabriels K att låta som K och inte som T. Härom dagen frågade han mig om jag hade sett ratten. Vilken ratt?? Tennisratten...

Tram
//Håtan

Använder Blogger.