Wow ... mitt nya rum

/
3 Comments
Vår filosofi är att renovera ett rum i taget, samt att göra det sakta. Vi påbörjade detta under trettonhelgen genom att flytta ner kontoret till gästrummet i källaren. Sen dess har vi slipat, grundmålat, takmålat, målat gul färg och målat himmel och jord som Ni ser på bilden nedan. Under vårt sökande efter roliga prylar till rummet hittade vi ett gäng Nalle Puh stickers på nätet (Zyboo) och tänkte att detta vore perfekt eftersom hon gillat Puh, Nasse och Tiger sedan hon kunde säga "Ahee" (Nasse), "Aa Pu Pu" (Nalle Puh) och "Tier" (Tiger). Sagt och gjort, efter det att jag tejpat och målat himmel och jord fixade Therese upp alla figurer på rätt ställen. Vad tycks ?

Rummet är inte helt klart än, bokhyllan ska skruvas ihop, rullgardinen och gardinen ska upp samt att listerna ska spikas dit men vi är nästan där ... Therese hade på känn att Josefine skulle gilla rummet så vi bestämde oss för att filma henne när vi öppnade dörren till rummet med alla figurer på plats. Mycket riktigt ... hennes ord var "Wooow, woow, woow ... fint ... fiiinnnt. Det kändes bra kan ni tro :-)

Hennes säng är en gammal hederlig IKEA Sultan 120cm utan ben. Då är det inte så långt att ramla ner, vilket hon kanske gör i början. Här sitter vi och sätter på stumporna inför sängdags. Vi trodde hon hade somnat efter att han gått upp ur sängen tre gånger men ack vad vi misstog oss ... 30 gånger senare somnade hon äntligen.


You may also like

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojjj så fiiin hörnan blev! Förstår att Josefine är nöjd. Skrattade lite när jag läste att det tog trettio gånger till. När vi lade på telefonen hade hon varit uppe 3 gånger och då trodde ni att hon snaaart skulle somna. Det blir nog bättre snart! Mårten, Snyggt finger förresten!
Kram på er alla fyra

Familjen Malmqvist sa...

Kan du sätta Transformers-tema i vår hall??
//Håkan

Anonym sa...

Lilla Sjöjungfrun i hallen var det ja ... coming right up

/Mårten

Använder Blogger.