Julafton No.2

/
0 Comments
På annandagen var vi bjudna till barnens mormor Gullvi och morfar Ronny på middag och paketutdelning. Tänk att tomten hade varit där också och lämnat lite paket. Han har en bra GPS den där tomten som hinner med så mycket. Efter lite välkomstglögg, pepparkakor, middag och efterrätt var det dags för utdelning av paket. Barnen blev jätteglada för sina paket och här är Madeleine i full färd med att öppna ett av sina. Vad kan de vara?

Aha ... en docka. Mycket riktigt var det också en docka. En docka som gråter om hon inte har nappen i. Madeleine leker ofta med denna, bäddar ner den i vagnen, bär runt den på armen eller ger den mat. En mycket bra present från "tomten".

Här är Josefine i full färd med att öppna ett av sina paket. Vad kan det vara?

Haha ... ett stort paket med lego. Josefine älskar att bygga lego (Duplo) och vi gör det ofta tillsammans. Även hon och Madeleine brukar bygga lego ihop.

Denna gång fick hon ett LEGO-Zoo med massa djur. Mycket roligt har hon haft med det hittills.

Farmor Ruth hjälper Madeleine att få upp paketet. Det var ett mjukt paket med kläder. Så fort Madeleine får kläder vill hon prova, då drar hon ofta i tröjan ... sagt och gjort, det var bara att ta av kläderna och prova det nya. Perfekt!

Även Håkan fick ställa upp med lite öppningsexpertis.

Mot slutet började barnen bli ganska trötta efter maten, paketen och godsakerna efteråt. Det tar på krafterna att leka hela eftermiddagen. Då passade de på att slappa framför en film ...

Tack Gullvi och Ronny för en trevlig annandags-middag. Tack också till "tomten" för de fina paketen.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.