Barnpassning - ett kärt nöje

/
0 Comments
Ibland passar vi barn, ibland får vi våra barn passade. Detta för att vi eller några kompisar ska få komma ut och vara lite själva ibland. Gå på bio, fest, äta en god bit mat eller helt enkelt bara vara ... Det kan nog vara bra ibland. Denna gång var det vi som "lånade" Samuel och Ellemina över natten då Peter och Pernilla skulle på fest.

De barnen är verkligen lättpassade. Lite mat, lite underhållning och lek - inga problem. Ellemina passade Madeleine ... ja, eller kanske inte just på den bilden, men annars lekte de två jättebra. Josefine och Samuel lekte bra hela tiden utan att bråka.

Då Madeleine är inne i "härmningsåldern" gjorde hon exakt som Ellemina gjorde ... till Elleminas förtret. Det lät väl kanske inte lika bra ... eller, jag vet inte :-)

När det var sovdags skulle Samuel sova i Josefine rum. Det var första gången Josefine skulle ha en kompis som sover över i rummet. Till råga på allt en pojke också. Undra vad det här ska sluta ... det är väl lika bra att vänja sig ... Men det gick inte helt bra att ha de två "uppvarvade" barnen i samma rum. Efter att de sovit på ett håll, andra hållet, på golvet, på madrassen, i sängen så fick vi helt enkelt dela på dem. Samuel fick somna inne i vårt sovrum och Josefine i sin säng. Då tog det inte lång tid innan de somnade. Sen bar vi in Samuel till Josefines rum.

Dagen efter bjöd på underbart väder. Efter avklarad frukost tog vi oss ner till den nya lekplatsen i Östervångsparken, som verkligen fått sig en ordentlig ansiktslyftning. Där finns det nåt för alla åldrar. Till och med för oss vuxna ... en klättervägg ...

Madeleine är helt såld på gungbrädan. Hon gungade mest hela tiden. Samuel och Josefine var i skogen brevid lekplatsen. Varför är skogen alltid roligare?


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.