Vi njuter på Koh Mak

/
1 Comments
En klassisk semeserbild

Denna pir ser man från resortens restaurang, rätt roligt att titta på alla som åker till och från ön från just denna pir.Vi är inte de enda som reser med två små barn.

På förmiddagarna går vi den korta sträckan ner till stranden och leker i sanden, Madeleine har verkligen fått smak för sand.

På eftermiddagen går vi upp till poolen då Josefine vill simma och hoppa från kanten. Armpuffarna har blivit en del av Josefine, hon vägrar att ta av dem. Inte ens för att äta mellis.

Madeleine börjar också bli som en fisk I vattnet, allt babysimmande har gjort henne helt orädd.för vattnet. Det är bara att sätta henne på poolkanten så lutar hon sig fram och vill i, det är bara att fånga henne.


Ibland blir man trött av allt badande och behöver en paus, pausen blir aldrig längre än 2 minuter :)
Madeleine kan nu sätta sig upp från magläge samt krypa någon meter på sitt eget lilla vis. Har även börjat dra sig upp mot låga sängar samt gå utmed möbler. Det går ännu inte så fort och hon blir lätt frustrerad. Hon övar och övar, hela dagen är ett enda långt träningspass, det roligaste är när hon övar sig i apgång eller att vara så lik en säl som möjligt.


På kvällarna går vi ut och äter, oftast sätter vi oss någonstans längs med havet men idag valde vi ett ställe uppe på vägen då de hade internetacsess. När vi har ätit på stranden har J fortsatt leka i sanden, hon tycker det är jättekul.




You may also like

1 kommentar:

Pernilla sa...

Vi försöker öva Hampus med armpuffar i badkaret men de kastas bara ut. Han vill inte alls ha dem. Men de ska på i Thailand så är det bara!

Använder Blogger.