En vanlig dag på Koh Mak

/
1 Comments
Dagarna är ganska lika här på Koh Mak, men snart ska vi vidare till Koh Chang igen. Men under tiden roar vi oss med lekar i sanden. För er som inte kan "sand-sake-språket" kan jag berätta att bilden nedan illustrerar vilka färdmedel vi använde för att ta oss från snöiga Trelleborg till soliga Koh Mak.
Ordningen är bil -> flygplan -> flygplan -> taxi -> båt -> taxi -> båt och sen var vi framme ...

Visst ser det härligt ut? I bakgrunden syns ön Koh Rayang, dit vi ska åka på Thereses födelsedag.

På kvällarna är det middag på stranden som gäller. Men med två barn är vi alltid ute lite för tidigt för att grillen ska vara igång, så ikväll gick vi en promenad innan. Men vi fick stanna på ett ställe för att ge Madeleine sin mat samt något kex till Josefine.

Madeleine kan verkligen gå från mätt och glad till vrålhungrig och ledsen på en millisekund ...

Det här är restaturangen och baren på stranden vid Makanthee, som är stället där vi bor. god grillad mat direkt på stranden. Jag tror vi får grilla många gånger på Kämpinge i sommar.

Den här kvällen träffade vi ett danskt par med barn lite äldre än Josefine. Men de hade hur kul som helst, de sprang fram och tillbaka på piren ner i sanden, ritade i sanden, byggde i sanden samt annat som man kan bli väldigt sandig av. Det har inte varit så mycket barn på Koh Mak, men nu kunde iallafall Josefine leka med några. Vi tror det blir bättre på Koh Chang och i Khao Lak.


You may also like

1 kommentar:

Familjen Rasmussen sa...

Oj, oj vad ni hinner skriva på bloggen, glöm nu inte bort att ni har semester!! Men för oss här hemma är det underbart att få följa er på er resa. Kramar till er från oss här hemma i kalla och vinter fina Sverige.

Använder Blogger.