Elefantridning och vattenfall

/
1 Comments
vi inte kan ligga och lata oss varje dag bestämde vi oss för att åka utflykt. Ända sedan vi kom till Thailand har Josefine pratat om att rida elefanter, vad passade bättre än att åka till en camp och rida dessa. En kort taxitur och sen var vi där. Josefine hade ögon stora som tefat.

Här väntar vi att en elefant ska "köra" fram för påstigning.

Vi var inte ensamma om att prova ... det var inte helt lätt att ta kort, turen gick upp bland bergen i djungeln och det var mycket skumpigt.

Här har vi tagit ett kort break för fotografering. Vår elefantförare tog kort oss allihopa. Lilla Madeleine sov nästan hela turen i schalen. Där hade hon det bra. Josefine satt och tittade allt möjligt ...

Det var jättekul att rida elefant.


Efteråt kunde vi för en liten summa baht mata elefanterna med ananas. Josefine ville gärna göra det och inte var hon rädd heller. Inte konstigt hon matade hästarna utan problem hemma.
De var hungriga minsann ...

slutet fick alla klappa elefanterna ... ville en ena prata med oss ... även om de thailändska är ganska små i förhållande till t ex afrikanska är de respektingivande ...

Utflykten var inte slut där. Vi åkte vidare och tittade uppfödning av sköldpaddor och avslutade vid ett litet vattenfall. Där badade vi väldigt lite det var kallt i vattnet (antagligen lika varmt som i Kämpinge sommaren).

Det var inte helt lätt att stå i vattnet en hal sten ...


You may also like

1 kommentar:

Pernilla sa...

Det ser ut som om ni verkligen njuter av er semester, vilket ni gör helt rätt i. Här är nu 4 grader och snön smälter.
Vi ses snart! Kram

Använder Blogger.