De unga och havet

/
0 Comments
Ja, så här ser det ut på Koh Mak, vi badar i poolen och vi badar i havet. Det är svårt att känna någon skillnad på värmen i luften och den i vattnet, men det är verkligen ett lyxproblem :-) Som tidigare beskrivits trivs Josefine som fisken i vattnet, så länge som hon har sina armpuffar, en bra investering.

Vi hade innan vi kom hit hört lite om hur barnkära alla thailändare är och visst stämmer det. Nästan direkt på morgonen när vi kommer ner till stranden blir Madeleine upphämtad av någon av flickorna som har massagen (kan bero på att det vill göra lite business ...) alternativt någon i restaurangen. Ibland vandrar hon från famn till famn. Hon verkar dessutom gilla uppmärksamheten, hon är inte rädd för någon.

Då vi bor precis vid piren ser vi allt folk som kommer in och åker iväg, lite trevligt faktiskt. Sanden är jättefin ...
Vi brukar spendera förmiddagen på stranden och eftermiddagen vid poolen. Det funkar bra. Här är Therese och Josefine i byggartagen.

Therese övar inför sommaren i Kämpinge.

Nu när foten är bättre badar Therese mer än gärna i det varma havet. Se så roligt det har!

Värmen, lekandet och atmosfären och alla intryck gör att luften helt går ur Madeleine ibland. Men vad kan då vara skönare än att sova en liten stund på en filt, under en palm, i Thailand?


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.