Besök från Norrköping

/
0 Comments
Sent i onsdags kväll fick vi besök av våra vänner David, Anna, Moa och William som körde ner från Norrköping. Mårten och David jobbade tidigare tillsammans i Lund men David med familj flyttade hem till Norrköping igen för 2 år sedan. Nu kom de ner för att David behövde jobba några dagar i Lund. Hela familjen följde med eftersom Anna är mammaledig med William.
Josefine och Moa har träffats och lekt tillsammans tidigare men det var ett tag sedan så Josefine kom inte ihåg Moa. När Flickorna träffades på torsdagsmorgonen tog det ca 2 minuter sen frågade Josefine: - Vill du leka på mitt rum? och så var isen bruten. Vi visste att det skulle regna en del under deras besök så när solen sken på torsdagsförmiddagen skickade vi ut dem att leka i sandlådan.
William är 6 veckor äldre än Madeleine och det var så roligt att se vilken kontakt de fick med varandra fast de är så små. De satt bredvid varandra i stolarna och tog på varandra och tog varandras leksaker och jollrade mot varandra och hade det jättebra.

Här har männen kommit hem från jobbet på torsdagskvällen och David passar de små med de stora flickorna hoppade i Josefines säng.

På fredagen skulle vädret också vara lite tråkigt så vi packade skötväskorna och mat till de små och gick till Kulhuset och var där från kl 11-15:45. Vi var nästan helt ensamma på Kulhuset, bara 4 andra familjer på hela tiden vi var där. Det kändes som vi hade stället för oss själva. Moa och Josefine var lite rädda i början för att åka vissa saker men varken Anna eller jag hade några problem med att ställa upp och hjälpa till :-) Vi hade lika roligt som flickorna!!!
Här ska Annna, Moa och Josefine åka tillsammans nedför kasebanan. Josefine hade ett uttryck av skräckblandad förtjusning i ansiktet på vägen ner men väl nere så ropade hon: Kom mamma, du och jag ska åka...

Eftersom det var så lite besökande kunde även Madeleine och William var med på mattorna utan risk för att bli nersprungna.

Denna kasebanan snurrade sig runt och det var lite mörkt i den och först vägrade Josefine att åka den men var ändå nyfiken och vågade till slut när jag och Moa åkte tillsammans med henne. I början höll hon för ögonen när hon åkte och det hjälpte inte att jag sa att det blir ju mörkare om hon gjorde så. Sen efter några gånger vågade hon åka utan mig men tillsammans med Moa och till slut åkte hon den helt själv. Så stolt och glad hon var då!!


Man kunde även testa på att hoppa "Bungy" på studsmatta. Josefine sa själv att hon ville hoppa men när personalen skulle knäppa selen så blev hon blyg och ville inte (läs: totalvägrade). Det slutade med att jag fick spänna fast selen på henne och sen hoppade hon utan problem.

Moa som fyllde 5 år i september är lite större och modigare än Josefine och vågade hoppa lite högre. Anna och jag hade gärna testat själva att hoppa, vi var lite avis på flickorna.

Stort tack till David, Anna, Moa och William för två mysiga dagar, vi har alltid lika roligt när vi träffas. Vi saknar er i Skåne!


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.