En dag med Pernilla och Samuel

/
0 Comments
De dagar Josefine inte är hos sin dagmamma, dvs onsdagar och fredagar, finns det en liten chans till sovmorgon. Igår vaknade Josefine 06:45 och eftersom Mårten redan var uppe tog han hand om henne och när han körde till jobbet vid 07 så satte han på en film till henne i källaren, igår såg hon lite på Björnbröder.
Kl 07:40 hör jag att Madeleine börjar röra så smått på sig i spjälsängen och jag gör mig redo att gå upp. Samtidigt hör jag Josefines steg i trappan och hon gläntar på dörren och säger : mamma, jau e hungrig. Det var bara till att gå upp och göra frukost och amma samtidigt :-)
Under frukosten ringer Pernilla och vill låna bilen för att handla, helt ok och hon och Samuel kommer vid 09:15. Då har jag precis duschat färdigt, Madeleine har sovit en kort lur och Josefine har lekt. Samuel stannar och leker med Josefine. Madeleine får en portion gröt + efterrätt och ammas. Byter blöja och kläder på Madeleine, sätter igång en maskin tvätt (blir mycket tvätt med en liten dotter som kräker mycket) och börjar fixa lunch. Blev ugnspannkaka idag som var lagom färdig när Pernilla kom tillbaka från Maxi vid 11:30
Ugnspannkakan blev uppskattad av både Josefine och Samuel. Madeleine sover en lur när vi äter och när hon har vaknat vill hon också ha mat, blev en burk Slottspure + efterrätt och ammas och sen går vi ut i det inte alltför trevliga ruggiga höstvädret.
Vi gick till 2 lekplatser i området och Josefine och Samuel hade jätteroligt.

Madeleine sov en lur till i vagnen, ser väldigt skönt och gosigt ut. Man blir nästan lite avis....

Ibland undrar man vad som far runt i hennes lilla huvud....

Här leker vi kurragömme igen, Josefine tyckte att hon hade hittat det perfekta gömstället :-)

Här busar vi i buskarna och gömmer oss för dinosaurierna som springer runt på gräsmattan (fantasin är det absolut inget fel på)...
Vid mellistid begav vi oss hemåt och vi sa hejdå till Pernilla och Samuel. Vi åt mellis och Madeleine fick gröt + efterrätt och ammades och behövde sen sova en lur till när jag lagade middag. Josefine hjälpte till lite med matlagningen men var trött efter dagens bus och lekte lite med lera och sina klossar och tittade en lite kort stund på film tills Mårten kom hem vid 17:15. Trevlig överraskning att han kom hem lite tidigare än vanligt. Vi åt middag och Madeleine fick en burk mat + efterrätt. Josefine badade på kvällen och somnade som vanligt strax innan 20. Ammade Madeleine och la henne 20:35, lite oroligt den första timmen sen sov hon gott hela natten. Mårten och jag tittade lite på Dobidoo och Skavlan innan vi var i säng vid 22:45.
Hörde inte ett knyst från Madeleine förräns 06:40 :-))))


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.