Stockholm ... igen

/
0 Comments
För två veckor sedan var jag (Mårten) och Josefine i Stockholm över helgen för ett dop. Denna gången blev det lite längre tid, men kortare än planerat. Varför då? Jo, SAS planet vi skulle åka med förra måndagen hade en trasig ruta och då ville de inte flyga med det planet. Inte vi eller några andra passagerare heller. Man har väl sett TV serien "Lost" ... Men men. Efter det att Rolf fick slänga på sig rocken igen och komma tillbaka till Sturup och hämta upp oss igen, en ombokning till tisdagen senare var vi i framme tisdag lunch. Puh. Lika mycket packning för en vecka som för en helg ... vad är det för fel ?

Therese kom upp i annat plan inför helgen, när jag var i Sälen med några kompisar. Då passade hon på att visa Josefine hur man spelar piano. Det tyckte lillan var jättekul.

På söndagen var det dags att fara hemåt igen. Vi lyckades boka om Therese biljett så vi alla kunde åka med 21.40 flighten istället för 22.45. Perfekt - ända tills den blev flyttad till 23.45 pga pilotbrist och massa trasiga plan. Puh, då var det bara att stå i kö igen för att boka om till 22.45 IGEN. Men en stor eloge till SAS, de skötte detta bra. Iallafall i vårt fall. Dock lovade de att bagaget skulle komma med också ... men det funkade såklart inte. Det blev dock utkört fram till dörren dagen efter. Helt OK.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.