Gunga och äta jord

/
2 Comments
Idag är det onsdag och solen sken hela dagen och våren har verkligen kommit till Skåne, för att stanna. Vad är då bättre än att gå ut och leka i parken. Lekparken alltså. Josefine och jag (Mårten) gick ner till lekparken vid Östervångsparken bara för att upptäcka att några skolklasser hade samma idé. Men det hade varken jag eller Josefine något emot. Hon hade ögon som tefat och gick runt och sa "Heeej" till höger och vänster. De flesta pojkarna lekte krig så det hade inte tid med någon liten figur med "Heeej" som sitt favoritord ... men men. Lika kul var det iallafall. Sedan några veckor tillbaka har vi monterat upp en gunga i uterummet då Josefine gillar att gunga. Ja, vi trodde iallafall det. Icke, hon sitter som en fällkniv i luften så fort man försöker lyfta ner henne i gungan. Ja, gungen hemma alltså. Väl i lekparken var det inga problem ...

Efter 45 minuters "Heeej"-ande och lek i gungan, sanden och i karusellen gick vi och hälsade på Therese på jobbet. Ett välkommet avbrott och lunch med mamma.

Under eftermiddagen fortsatte det fina vädret och då passade vi på att vara ute och gräva upp lite stenar för att göra trädgården lite finare. Den har mer utseendet av en allmänning (varför kommer aldrig kommunen och fixar till den undra vi ...) Självklart ville Josefine också gräva och smaka ... jord alltså.

- Huhm, vad är detta?
- Bäst jag testar ...
- Uhm, jordig karaktär, klass 10 ... sten ...

Jaja, testa bör man ... det finns värre saker ...


You may also like

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gör den Josefinen?

Anonym sa...

Melvin: Vad gör den Josefinen?
Moster: Äter jord.
Melvin: Vaffö?

Tvååringar har många bra frågor!
Kramar!

Använder Blogger.