Rent a chef - get a great meal

/
0 Comments
Ja, så var det äntligen dags. Dags att slå på stort och utnyttja vår bröllopspresent på "Rent A Chef" (www.rentachef.se). Vad är då det ? Jo, som namnet antyder är det en kock för uthyrning. Denne kan antingen komma hem till Er (eller oss i det här fallet) och laga en gourmet middag och det enda man behöver göra är att sitta ner och vänta på den goda maten. Hur låter det ?

Nja, tänkte vi och kollade in det andra alternativet - Aktiv matlagning. Då kommer det hem en kock med alla ingredienser för en tre-rätters måltid ... som du själv får laga ... med coaching av kocken naturligtvis. Efter samtal med kocken ifråga tänkte vi båda - Honom ska vi ha.

Vad blev det då för god mat undrar Ni säkert. Jo, vi lagade följande meny:

Förrätt: Hummersoppa med lakritssmak med tillhörande toast och kräftstjärtar

Huvudrätt: Gös med västkustrisotto och shitakesvamp med ugnsbakade tomater

Att döma av bilden passade maten ganska bra ...

Här har vi satt oss ner för att avsluta kvällen med lite efterrätt. I normala fall brukar vi nöja oss med två rätt, antingen förrätt och huvudrätt eller huvudrätt och efterrätt, men i detta fallet gjorde vi ett undantag ... såklart.

Efterrätt: Vit chokladmousse med hallon och pepparstekt ananas (jo, det är verkligen peppar på den ...)

Vi kan säga att maten var jättegod, det var kul att laga något med lakrits i (som inte var efterrätt), pepparsteka något som inte var varken förrätt eller huvudrätt samt att få lite tips och tricks från en i branschen. Det var nyttigt att få lära sig göra saker i rätt ordning och på rätt sätt.

Ett STORT tack till Pernilla, Jessica, Magnus och Mathias för den här presenten, den var verkligen uppskattad !!! Vem, vet, Ni kanske får hummersoppa eller pepparstekt ananas på nästa besök ...

Tack också till Gullvi och Ronny för barnpassningen.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.