Malmö Folkets Park

/
0 Comments
Första budet var Hansa Park, det andra var Bonbon Land men det slutade med Malmö Folkets Park. Men det var minsann inte illa ... en riktigt rolig dag tillsammans med Tom, Maria och Anton hade vi.

Vi började dagen med att vänta en liten stund på Anton med föräldrar. Men vad gjorde det, barnen sprang runt och tittade på allt och jagade varandra.

Vi fortsatte sedan med fullt sällskap till terrariet och tittade på otäcka, håriga och giftiga djur såsom fågelspindlar, mambor och fladdermöss. Roligt, men ibland lite "creapy". Sen tog vi en sväng förbi alla smådjuren; harar, kaninen etc.

På vår fortsatta väg genom parken kom vi till lekplatsen, som är verklig höjdare. Mycket att klättra på, både för små ...

... mindre ...

... och vuxna. "Jag är kung över alla männskor ... "

En liten träbåt var rolig att klättra på.

Men det huvudsakliga syftet med vårt besök i parken enligt Josefine var att "åka karuseller". Först en hamburgerlunch och sen full fart för att försöka åka slut häftet ...

Både Josefine och Madeleine älskar karusseller ... ibland kunde de till och med åka tillsammans.

Men ibland fick de åka med oss vuxna.

Då vi vuxna också gillar karusseller (äpplet fallet sällan långt ifrån trädet), hade vi inget emot att åka en och annan attraktion.

Veteranbilarna var en av dessa.

Munkar har alltid hört marknad till och eftersom Malmö Folkets Park kändes som en marknad passade det alldeles utmärkt med lite sött till fikat.

En trevlig dag avslutades med en trevlig kväll hemma hos Maria, Tom och Anton med tillhörande grillat, god dricka och lite poolbad. En toppendag helt enkelt.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.