En ljuvlig lördag

/
0 Comments
Det har varit en underbar dag idag, ca 14 grader varmt och solen har lyst från en klarblå himmel. Vi har tillbringat dagen i trädgården och har haft sällskap av farmor Ruth på eftermiddagen. Här dansar Josefine sin vårdans!! Det är bara vårskriket som saknas.... Madeleine gjorde också sitt bästa för att dansa in våren med en lite annorlunda stil...
Mårten har tillbringat några stunder på kvällarna de senaste veckorna med att måla Madeleines nya stora säng och idag var den klar. Tjejerna tog ut madrassen på trädäcket och ville hoppa lite eller som Madeleine säger "oppa".
Farmor Ruth njöt av solen på trädäcket, det är nästan lä i hörnan och jätteskönt!!!
Här kommer blidbeviset på Madeleines nya säng, så stolt och glad hon blev. Hon pekade på sig själv och på sängen och sa hela tiden "Ma", "Ma" (det betyder Madeleine på hennes eget språk).
Ville genast provligga...
I väntan på att maten ska bli klar, Josefine och Madeleine brukar få lite grönsaker till "förrätt" om de är hungriga. Jag och farmor Ruth njuter av solen.
Här har Madeleine slocknat för kvällen i sin nya säng. Kom "bara" upp 9 ggr och ville något innan hon somnade helt själv i sin fina säng. Jämfört med Josefine som höll på i 8 veckor med att tassa upp ur sängen som ett gummiband så fort vi hade lagt henne, sisådär mellan 40-60 ggr varje kväll. Men som sagt efter 8 veckor lärde hon sig också att man ligger kvar i sängen, undrar vem som var mest envisa, vi eller Josefine?????
Men som sagt vi får se hur det går med Madeleine, än så länge var det bara första kvällen (kanske första av många, vi får väl se).


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.