Josefines 4-årsdag

/
0 Comments
Har man födelsedag mitt i veckan är det väl klart att man ska väckas med paket på sängen ... även om klockan är 06.00, eller hur? Det gjorde inte barnen något iallafall. Madeleine var redan uppe och sprang med sin trollfrissa och Josefine vaknade så fort vi kom in med paketen. Otroligt att hon inte vaknade innan! Visst ser vi lagom morgonpigga ut?

I ett paket var det en rosa CD-spelade. Hon börjar bli så stor nu att hon vill spela egen musik. Den egna musiken är i dagsläget ett gäng barnskivor samt en och annan gång med "Manboy". Kan vara skönt att slippa Manboy i vardagsrummet ...

Bråttom bråttom ... måste hinna spela en skiva innan jag ska upp ...

Josefine hade beställt våfflor till frukost, inte något vi brukar äta, men är det födelsedag så är det ... Madeleine hjälpte gärna till.

med att äta dem också ...

Oj ... nu kom bilderna i oordning ... well well ... det var andra presenter också, böcker, skivor mm.

På kvällen tittade mormor och morfar Ronny in på lite fika. Josefine hade själv bjudit in dem på tårta. De hade med sig ett slott för hästar som present. Det passade henne perfekt. Madeleine gick minsann inte heller lottlös, hon fick en jättefin "Hello Kitty" ryggsäck som hon genast provade på. Den är numera med henne varje dag.

Kladdkaka med glass passade alla magar.

Nästan alltid när Josefine gått ifrån bordet vill Madeleine sitta på hennes stol ... försöker hon säga oss något. Här busar hon med morfar Ronny.

Moster svängde också in på kvällen precis innan läggdags, passade perfekt, då fick hon läsa godnattsagan.

Våfflor är gott till frukost ...



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.