Besök i Farsta

/
0 Comments
Denna helgen tillbringar vi i Stockholm närmare bestämt Farsta och Tumba. Vi körde upp fredag kväll och Josefine och Madeleine var jätteduktiga, titta i lite böcker och ritade på sina ritplattor och sen sov de en stor del av vägen. Vi var framme vid midnatt och det var bara att bära upp dem i sängarna som vanligt och de sussade sött vidare.
På lördag morgonen var det tjo och tjim med farmor och farfar, här hjälps de åt att baka muffins på förmiddagen.
Josefine är duktig på att arbeta i köket, vill gärna hälla och blanda och smaka. Madeleine gör också så gott hon kan men hon har fortfarande siktet mest inställt på att smaka, gottegris som hon är...
Här hjälps de åt att sätta ut formarna, Josefine är superkoncentrerad....

På eftermiddagen kom Mårtens syster Karin med familj på besök och Josefine och kusin Emilia älskar att träffas, de har alltid så roligt och mer fnissiga flickor tillsammans får man leta efter. Jag och svärmor Bodil tog ut Josefine, Madeleine och Emilia till lekplatsen och det kändes som att flyttas tillbaka till januari månad så mycket snö var det.
Här gungar Madeleine och hon fick nästan hålla upp benen för att inte snön skulle ta emot...

Josefine och Emilia hade roligt i snön och på kullarna, de klättrade och busade.

När vi kom in i värmen igen var det pysseldax. Rita, skriva, klistra, göra pärlhalsband mm. Josefine älskar att pyssla för tillfället.

Under tiden vi lagade mat var svärfar Kjell barnvakt framför bolibompa, eller bombompa som Madeleine säger. Här med alla barnbarnen (Emilia, Josefine, William och Madeleine).



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.