Jobb i trädgården och grillat

/
0 Comments
Efter två kvällar med fest var det dags att ta tag i lite trädgårdsarbete. Häcken som ramar in vår trädgård är nästan 100 meter lång och tar sin lilla tid att klippa. Det är lika "roligt" varje år ... men det var bara att ta tjuren vid hornen och klippa. När jag hade klippt en sida var det dags att samla upp alla kvistar och löv. Tur det finns medhjälpare för dessa uppgifter. Josefine tyckte det var jättekul att hjälpa till att lägga löven i säcken för vidare transport till tippen.

Mycket häck blir det ...

På kvällen kom Gullvi och Ronny på grillat. Helgrillad kyckling i ölmarinad med klyftpotatis och sås följt av jordgubbar och glass. Supersmarrigt. De hade med sig Melvin vilket var en glad överraskning för Josefine. Alla barnen lekte med Gullvi som hade fullt upp. Visst ser de ut att ha roligt? Madeleine var hela tiden några steg efter ...

"Nej, Madeleine, du kan inte klättra upp för kasebanan, du får gå runt". Klart hon vill klättra där, storasyster gör det ... men hon är lite liten ännu, eller hur?

Melvin och Josefine jagade varann på kasebanan. Alla barnen lekte också med vatten. Tänk att alla barn gillar att leka med vatten.

Madeleine är en hejare på att klättra upp i lekställningen, det gäller verkligen att passa henne på dagarna. Hennes favorit är dock fortfarande sandlådan, men lekställningen är på en stark andraplats.

Tack till Gullvi och Ronny för en trevlig kväll, vi hade kanonväder hela kvällen och satt ute på trädäcket.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.