Madeleines dop

/
0 Comments
Då var det dags för dop av vår yngsta dotter, Madeleine. Denna gången blev det i Kyrkoköpinge Kyrka i Trelleborg. En fin gammal kyrka från 1100-talet. Vi (Therese) lyckades boka in samma präst som till Josefines dop.

Här har Josefine och kusin Emilia gått in och satt sig framme i kyrkan i väntan på att allt ska börja. Visst är de söta?

Josefine ville inte stå framme med oss andra under ceremonin. Men när det var dags för att hälla vatten ville hon gärna vara med.

Här står vi allihopa, men Madeleines faddrar Jessica och Pernilla. De delade systerligt på uppgiften, Jessica bar Madeleine in i kyrkan och Pernilla ut. Hon har fått två kanonfaddrar, helt klart.
Efter läsning, lite sång och en dikt samt några stänk vatten på huvudet (Prästen var verkligen blixtsnabb med vattnet på huvudet) var det dags att posera med huvudpersonen framme vid dopfunten. Det var inte lite kamerablixtar heller ... men bra bilder blev det.

Efteråt bar det av till Druidvillan i närheten där det serverades smörgåstårta till lunch samt kaffe och tårta till efterätt. Visst är tårtorna fina? Köpta på Billings. Lite reklam får man göra ...

Det var gott om barn på kalaset ... här är de i full gång med att leka.

Uppställning utanför Druidvillan, alla syskon och de barn som ville vara med (läs, de som inte var för upptagna med att leka).

Solen sken på oss när vi väntade in fotograferingen ute på gräsmattan.

Allt gick jättebra under dagen, Madeleine var snäll i kyrkan, tårtorna var goda och sällskapet trevligt. Vad mer kan man begära?

Tack till HBI fester, Druidvillan, präst-Gun och all släkt och vänner för att Ni gjorde Madeleine Ellis Edvardssons dopdag till något speciellt.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.