Stockholm T o R

/
0 Comments
I helgen har vi varit i Stockholm och hälsat på familj och vänner. Denna gång tog vi tåget och det gick jättebra både på ditresa och hemresa. Josefine hade själv packat sin ryggsäck med block och kritor, legoklossar och böcker. Vi hade packat den lilla datorn med filmer som back-up. Allt fungerade utmärkt! De första två nätterna bodde vi i Farsta, här är vi på lekplatsen och härjar runt.
På fredag kvällen träffade vi de gamla saudi-vännerna Chrille och Sara med barnen Matilda och Adriaan, Anders och Maria med barnen Nathalie och Isabelle samt Jörgen och Martie. Vi träffas ungefär en gång om året men det är alltid lika roligt. Här har Nathalie, Matilda och Josefine fått lite kex.
På lördagen åkte vi till Tumba för den egentliga anledningen till Stockholmsresan nämligen Lovisas dop. Lovisa var lika duktig som Madeleine och sa inte ett knyst när hon fick vatten på huvudet. Här är Lovisa med sina stolta föräldrar Jessica (Mårtens yngsta syster)och Mathias.

Natten mellan lördag och söndag bodde vi i Tullinge hos Mårtens mellansyster Pernilla med familj. Vi blev bjudna på underbart god middag, därefter nattades barnen och sedan männen och då "sjöng" Pernilla och jag lite singstar. Det är alltid lika roligt att träffas. Kusinerna Josefine och Hampus gillar bägge att bygga med lego.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.