Förskolans dag

/
0 Comments
Maj månad går fort och som en bra avslutning på en bra månad firades "Förskolans Dag" för alla barnen. Vi var såklart med hela familjen. Det bjöds på korv, lotter, hoppborg och ridning och mycket annat. Det kostade pengar men alla intäkter går till barnen t ex nya leksaker, utflykter eller andra bra saker. 

Josefine har sedan hon fyllt fem år blivit lite modigare när det gäller hästar (ja hon red faktiskt redan förra året) men här svingade hon sig upp och fick ett varm på lille pållen!



Madeleine ville inte rida men att gunga i hög fart med syrran var inga problem ... de har verkligen roligt och det märks att de trivs i varandras sällskap. Sen att de bråkar som syskon gör ibland spelar ingen roll ... vem har inte gjort det ...


Kusinerna Gabriel och Melvin var också med och här är alla samlade i förskolans bästa klätterträd.


Lukas var mest sovande under kvällen även om han vaknade till en liten stund för att vara med på festen. Vi tog mycket lotter och vi vann nästan på allihopa dessutom. Högsta vinsten var ett 8-pack med tvättmedel, något vi alltid är i behov av (sen att ett annat högsta pris var en jättestor chokladkaka ... men men ...)


Vad passar bättre till efterrätt än en Maglarpsbulle!


Hoppborgen var poppis och jag tror att dessa två besökte den både en, två eller tre gånger ... ibland är det fint att ha syrran till hjälp.


"Wohoo ... här kommer jag ..."




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.