Livet är en fest!

/
0 Comments
Så var då dagen här - "The kalajs of all kalajses" ... en ihopslagning av Mårtens 40 och Madeleines 3 årskalas med släkt och vänner. Dagen startade som "vanligt" ganska tidigt, men det var bra då vi hade ganska mycket att pyssla med. Det skulle förberedas mat, plockas fram glas, tallrikar, tårtorna skulle kontrolleras (de var klara sedan innan). Det behövdes nästan en Personal Assistant för allt ... men det ordnades med hjälp av släkt och vänner. 

Men för att få ett par stimmiga barn att hålla sig något lugna blev det lite film för dem. 


Men pang kl 14 gick startskottet för kalaset. Vi startade med tårta, kaffe och kaka för alla. Vi hade väderguden (eller är det flera vädergudar hmmm ... finns det en för regn, sol och snö eller är det samma ... ) och vi kunde sitta i uterummet i solskenet och mumsa i oss de goda kladdkakan med After Eight blandat i sig.


Barnen lekte utomhus och inne och hade det roligt.


Linus favoritbil är ... ja, egentligen vilken bil som helst, bara det är en bil ... vilken tur att Josefine har en låda med bilar. Inte för att hon själv leker med dem med det är bra att ha när biltokiga kusiner kommer på besök ...


Spel var det här! Gabriel, Ellemina, Charlotte, Håkan och Peter spelade något spel med frågor ... det verkade roligt!


Gullvi och Peter ser ut att njuta av det härliga försommarvädret.



Sen var det "äntligen" paketöppning för både stora och små. Det var många medhjälpare vid paketöppningen för Madeleine. Hon fick mycket fina saker; skateboard, spade, CD-spelare och annat som jag inte kommer ihåg. Men tack alla för de fina paketen, hon har mycket roligt med dem.


Lukas var inte så sugen på att öppna paket. Han var mer inne på att sova ... och då hos Pernilla i sjalen. Det gick jättebra. Den lille killen har verkligen lärt sig sova nu (ta i trä)


som sagt ... många medhjälpare ...


Mig (Mårten) var det dock inte synd om, jag fick en ny kamera och en tur till ölfestivalen i Berlin ... yiihaaa.

Tack för de fina presenterna allihopa! 


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.