Josefines barnkalas - 5 år

/
0 Comments
Så var det då dags för Josefines barnkalas. När hon fyllde fyra hade hon sitt första men nu när hon fyllde fem var det självklart att ha kalas igen. Hon bjöd alla kompisar från dagis, Madeleine och grannpojken. Men för att kunna ha kalas måste man förbereda. De var så duktiga på att fylla påsar med godis till skattjakten / fiskdammen. Vi bakade kladdkaka som tårta och hade planerat att bjuda på hamburgare. Det hade Josefine beställt ... 

Inget kalas (utan kras), nja, men utan lekar. Vi hade förberett med lite lekar för barnen, här är de i full färd med att försöka stampa sönder varandras ballong. Vi trodde nog att någon skulle bli lite ledsen om ballongen gick sönder, men icke ... när det sa PANG, var det bara att binda på en ny ballong ... hur kul som helst. Eftersom en del barn inte ville bli lämnade själva hade vi också några föräldrar på kaffe under tiden. Mycket trevligt och de var dessutom hjälpsamma, tack för det!

Önsketårtan var kladdkaka med "gröna blad och en ros" ... sagt och gjort (av Therese) blev det också det som serverades. Mums ... tyckte alla vuxna och barn. 

Vi avslutade kalaset med en stor skattjakt där alla barnen fick leta efter pusselbitar över hela huset som skulle läggas ihop för att få den sista saknade biten och lösningen på gåtan ... barnen sprang runt och letade överallt men lyckades lösa mysteriet med den förlorade biten och fann lösningen på gåtan och hittade fiskespöet ... och därmed godiset.


Josefine var jättenöjd (Madeleine också) med sitt kalas och när alla hade gått hem var det äntligen lite lugn och ro att börja leka med alla fina presenter. Här är hon i full färd med att måla ett keramikset med olika färger, allt under överseende av Madeleine.


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.