Josefine 5 år

/
0 Comments
Det är märkligt vad tiden kan stå still ibland men också lika märkligt vad fort den kan gå. Idag fyller Josefine 5 år. Men var det inte precis som vi var på KK i Lund och fick se henne för första gången ... märkligt. Hur som haver, idag är det fredag och det är en stor dag i hennes liv. Hon fyller fem och känner sig STOR.

Vi gick upp tidigt (Mårten, Therese och Madeleine) för att förbereda frukosten som bestod av våfflor. Mitt i förberedelserna hör vi någon ropa från sitt rum "När kommer Ni?". Det var Josefine smo inte kunde hålla sig längre ... hahaha 

Sagt och gjort, vi sjöng "Vi gratulerar" och gav henne våra födelsedagspresenter. Hon körde igång med öppnandet direkt, precis som alla barn.

Madeleine var mer än hjälpsam och fick verkligen hjälpa till.

Se vilket teamwork!


Men här fastnade de på varsitt håll. Madeleine ville gärna fortsätta öppna paketen, det faktum att det var Josefines hade nog lämnat hennes medvetande just då ... men hon fick ge sig till tåls.


Iår bestämde vi oss för att köpa henne en ny sparkcykel, en tvåhjulig sådan den här gången. Den gamla har hållit väldigt länge men har nu gett upp. Den har dessutom tre hjul som som femåring fixar hon en sån (har hon själv sagt ...)


När alla paket är öppnade, alla papper undanplockade var det äntligen dags för frukost. Vi har som tradition att vi får välja frukost och middag på vår födelsedag. Josefine hade valt våffla med Nutella. Självklart fick Madeleine också äta i sängen, brevid sin storasyster.


Visst ser det gott ut? Som tur var blev det faktiskt någon våffla till oss också ...


Inga problem med två hjul här inte!




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.