Fem år med (i) släkten

/
0 Comments
Fem år är en milstolpe, därför är ett kalas med släkten en höjdare. Josefine beställde en chokladtårta med marsipanblad och en röd ros ... Sagt och gjort. Visst har Therese gjort en fantastisk tårta. Sen att inte Josefine gillade den spelade ingen roll, alla andra på kalaset åt med god aptit. 


Vi fick börja kalaset på eftermiddagen då Josefine var bjuden på ett kalas hos en kompis innan på dagen. Dubbelkalas = dubbel-lycka ... men väl igång var det full fart från början. Det var till att öppna paket i parti och minut.

Mormor passade på att mysa lite med Madeleine och Lily.

Lego, en av favoriterna i huset för tillfället. Det var förövrigt första gången hon provade på att bygga något efter en ritning, det gick jättebra och hon var så metodisk och läste på. Med lite assistans såklart ...


Utav farmor Ruth fick Josefine en lite uckulele att plinka på. Ruth ville gärna att hon skulle lära sig att spela ... (höga förhoppningar på en femåring, men kul tyckte hon iallafall att det var ...)

Madeleine busar med mormor.

Madeleine hade också lite tur på storasysters födelsedag, hon fick minsann en liten bok i present. Tur som en tok.


Farmor myste med Lukas, de verkade ha det hur bra som helst!

Efter att alla paket var öppnade var det dags för mat. Inte vilken mat som helst, "mixed grill" med kött, korv och kyckling och tilltugg. Mums. Som efterrätt blev det tårta och kaffe.


Det var en ganska trött Josefine som somnade vid 22-tiden (hon brukar sova låååångt tidigare, men har man födelsedag så har man ...). Men innan dess passade hon på att ge Lukas en puss!

Puss lillebror!


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.