Nyårsfirande

/
0 Comments
Nyår ... detta fina tillfälle till fest, trevligt sällskap, härliga vänner toppat med god mat och dryck och fyrverkerier som "grädde på moset". Detta år var vi inbjuda till Tom, Maria och Anton i Höllviken. Men innan vi kom dit var vi såklart tvungna att göra oss fina ...

Tjejerna började med att måla varandras naglar ... (på låtsas förstås ... men snart är det på riktigt, tiden går vansinningt fort)


Väl på plats var det full rulle på både barn och vuxna. Det var lekar, spring och annat hela tiden ... den enda gången barnen satt ner var när de serverades nygrillade hamburgare ... mumma. Det är inte illa att få nygrillat den sista december, eller hur?


Barnen fastnade särskilt för en lite "moped" som kunde ta sig fram genom att man vred på styret fram och tillbaka, lite som en Segway ... men för barn. Den tar 90 kilo, så vuxna skulle faktiskt kunnat prova ...


Efter en toppenmåltid med en riktigt god trerätters meny och god dryck därtill var det äntligen dags för tolvslaget. Vi hade lovat att väcka Josefine för raketerna (trots att hon somnat bara någon timme innan). Sagt  och gjort, vi bar ute henne i täcket på altanen och hon fick verkligen se mycket raketer. Det tillhör det roligaste på nyår ... mycket färger och knallar i luften!!



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.