Julafton hos familjen Henriksson

/
0 Comments
Julafton startade inte allt för tidigt, men vi kände ändå att vi borde komma iväg. Vi hade bestämt oss för att vara hos Karin, Martin, Emilia, William och Linnea lite innan lunch för att kunna hjälpa till samt att barnen hann leka "av sig" lite innan tomten skulle dyka upp. 

Vi startade med en liten fotosession innan avfärd, finklädda och uppsnofsade. Det är inte helt lätt att få till ett familjekort, antingen är inte alla på plats eller så är det någon som tittar åt ett annat håll ... 


Lite gammaldags stil ... men vi är alla samlade.


Väl framme i Bro startade vi att förbereda jullunchen och barnen röjde runt i huset. Madeleine ville gärna leka med Linnea, bebis-tokig som hon är för tillfället. Men det var några hundar i vägen ibland, hon var lite rädd för dessa ... men här lyckades hon få lite egentid med Linnea.


Klappat och klart under granen ... det märks att det är många barn ...


Tomten hade lite bråttom iår och lämnade bara över säcken för att gå vidare i området ... detta år var Josefine inte rädd för tomten medan Madeleine klängde sig fast vid mig redan när vi vinkade till tomten från fönstret. Rädd var hon minsann.

Här hjälper barnen Karin med utdelningen. Det var ett par bra små "nissar" som delade ut klapparna.


Madeleine hjälpte inte till med utdelningen, hon hade fullt upp med att öppna sina paket ...


... kunde hon inte själv fanns det alltid någon som var villig att hjälpa till.


Linnea 6 månader fick också lite att leka med av tomten. Tänk vad allt som låter är kul i den åldern!


Vår egen lille tomtenisse!


Linnea rockar loss med nallen ...


När mörkret fallit öppnade barnen julklappen från Martin, varsin "Lucky Balloon". Vi lyckades utan större problem få iväg alla fyra ballongerna upp i skyn. Barnen tyckte det var hur kul som helst, särskilt som de fick tända varsin ballong.


Kvällen avslutades med julklappsspelet där alla gick hem med minst ett paket ... ett bra slut på en härlig julafton full av god mat, trevligt sällskap och roliga händelser.




You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.