35-årsfesten - vilken baluns

/
0 Comments
Efter noggrann planering och väljande av musik, mat och lokal var det äntligen dag för festen med stort F; 35-årsfest för Therese, Pernilla och Charlotte med vänner. Barn och husdjur lämnades hemma och vi styrde stegen mot stan, närmare bestämt Siriusorden, en bra lokal för mat och dans. Vi (Therese, Pernilla, Charlotte, Håkan, Mårten, Magnus, Pernilla Z, Peter) var där lite innan alla gästerna kom för att ordna till det sista. Däribland öppna de "paketer" (som Josefine säger) som födelsedagsbarnet Therese fick. Det var både det ena och det andra.

Visst ser hon förväntansfull ut?

Här tar Therese, Charlotte och Pernilla emot alla gästerna och hälsar dem välkomna till festen.

Festen startade med en liten tävling där målet var att alla skulle lära sig lite om varandra för att det inte skulle bli så stelt senare. En idé som funkade mycket bra. Det var roligt, bra frågor och många nya människor att prata med.

Pernilla och Magnus myser lite i skuggan.

Efter fördrinkar och tilltugg var det dags att sätta sig till bords. Placeringen vid borden bestämdes av spelkort som delades ut i förtid. Allt för att blandningen skulle blir så bra som möjligt. Det verkar som om de flesta hade riktigt kul. Det var också prisutdelning i tävlingen. All gästerna hade ett hemligt uppdrag under sin tallrik att utföra under kvällen. Det klarade de alla av med bravur och ju mer glasen fylldes på desto lättare gick det med uppdragen ...

Ingen fest utan efterrätt och vilken efterrätt passade bättre för tjejerna tre om inte kladdkaka. Kryddad med färska jordgubbar gjorde den inte sämre direkt ... muummm ... grymt gott.

Senare framåt kvällen stod bandet Dj in a Box för musiken och det dansades ...

... och kramades ... (grattis älskling!)

... och pratades ...

... och dansades (järnet) ...

... och fotades ...

... och buggades ...

... hela kvällen, många av oss stod nästan konstant på dansgolvet under tre timmar, med endast avbrott för välbehövliga vätskepauser och snacks ...

Tack alla gäster som kom och gjorde festen till en kanontillställning och tack till Therese, Charlotte och Pernilla som planerade och ordnade allt.

Vi får heller inte glömma alla barnvakter som ställde upp för att vi skulle kunna "partaja loss" under en helkväll.

Skål!



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.