En weekend på Öland del 3

/
0 Comments
Eftersom vi inte hade lust att spendera halva dagen i bilen för att åka till Böda (en känd badstrand på Öland) åkte vi till Köpingsvik i närheten. En jättefin strand med långgrunt vatten coh en riktigt lång brygga. Ett perfekt ställe för familjer med barn. Madeleine började gräva direkt ...

Då barnen lekte och sprang runt hela tiden passade det bra med ett banan-break ibland. Samuel och Josefine äter banan gåendes för att inte missa något. Det var inte ofta barnen satt stilla ...

Glassrast för alla barnen och Charlotte.

Madeleine och pappa flyger flygplan, hur kul som helst.

"Uppe i luften och ner igen ..."

Josefine övar på uppskjutet ... som hon skrattade.

En bygger och en rasar, vem gör vad?

Efter en heldag vid stranden var det bråttom med maten, alla var hungriga och törstiga. Tur att drickan är klar direkt ... grillad mat och trevligt sällskap och underbart väder. Kan det bli bättre?

Sista dagen städade vi ur husen och packade bilarna. Men istället för att åka direkt upp till Stockholm (i vårt fall) eller hem till Trelleborg i de andras fall åkte vi tillbaka till badet i Köpingsvik. Vädret var lika fint och stranden likaså.

Även idag var det mycket spring i benen hos barnen.

Madeleine lär sig äta yougurt med sked, inte allt för lätt om man bara är ett år gammal. Innan vi åkte hem samlades vi alla för middag i Borgholm. Sen bar det av till Stockholm för vår del för nästa etapp på semestern.

Stort tack till Peter, Pernilla, Ellemina, Samuel, Håkan, Charlotte, Gabriel, Melvin, Fredrik, Caroline, Benjamin och Jonatan för en toppenweekend på Öland.

När åker vi nästa gång?


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.