En weekend på Öland del 2

/
0 Comments
Vi fortsatte dagen på Ölands djurpark i vattenlandet. Madeleine hade varit igång sedan tidiga morgonen och hade inga större problem att somna mitt i allt oväsen och vattenljud. Hon sov gott i två timmar i sina vagn. Vissa har det bra ... (ja, vissa vuxna i sällskapet tog sig också en tupplur).

Efter vattenlandet gick vi tillbaka till tivolidelen och lät barnen och de vuxna åka lite karusell. Melvin och Josefine gillade bilarna och motorcyklarna.

Eftersom Madeleine är lite för liten för att åka runt runt och runt blev det middag för henne istället. Hon gillar verkligen korv med bröd (ja, hon gillar det mesta faktiskt, jättebra).

Josefine och jag åker radiobil, något vi båda tyckte om.

Therese och Josefine åker runt runt runt. Jag tror att de åkte i några stora ankor. Josefine ville att Therese skulle snurra mera hela tiden, det blev som värsta styrkepasset för henne ...

Äntligen hittade vi en karusell som passade Madeleine, en lugn sådan. Hon gillade det också.

Josefine åkte virvelvinden med Pernilla ett antal gånger, visst ser de ut att ha det roligt?

Madeleine hittade sin attraktion, en liten häst som hon kunde sitta på ... snacka om att ha kul. "Lilla Huset på Prärien", här kommer jag!

Efter en heldag i parken, en middag med god mat, dryck och trevligt sällskap var det sängen som gällde. Alla var ganska trötta, även på morgonen efter. Men inte Samuel och Madeleine, de skulle vara upp i ottan ... som vanligt. Vad göra ... gå ut såklart. Huset var inte stort nog för innelek. Vädret var bra så det gjorde inget ... Samuel visar Madeleine sina figurer.

Denna dagen skulle vi till en strand, då är det bäst att smörja in sig redan hemma i stugan för att slippa all sand. Josefine gör sitt bästa för att gnida ut solkrämen.



You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.