Kontraster

/
0 Comments
Förra veckan var det kontrasternas vecka. Först lite kyligt och blåsigt höstväder, sen lite snöigt vinterväder med minusgrader. Vad följde på det undrar Ni nog ... mycket riktigt, töväder och 8 grader varmt. Men innan det hann Josefine leka med Ellemina på lekplatsen efter det att vi passade Ellemina och Samuel en kväll och natt. På söndagen var det kallt att vara ute, men en tur på lekplatsen blev det iallafall ... se så kul det är att snurra.

Leka kurragömma eller bara springa i skogen är också roligt, se vilka härliga höstfärger det finns i skogen. Även om det var i den lilla lilla skogen var det lika kallt för det, en isande vind blåste den söndagen ...

Helgen efter började det snöa, rejält med skånska mått mätt. Vi vet alla vad det betyder - trafikkaos. Hundratals olyckor av alla möjliga slag, med sommardäck såklart och noll framförhållning. Då jag inte fått på vinterdäcken på bilarna, samåkte jag med en kollega den dagen ... han hade vinterdäck.

På morgonen var det dags att åka lite pulka, det gäller att passa på, det kanske blir den enda snön det här. Ner till den STORA backen i slutet av gatan med pulkan. Men först på med vantarna.
Vi gick och gick, pulsade och pulsade och gjorde allt i vår vakt för att ta sig upp för fjället, eh, jag menar kullen. Hon var riktigt duktig i sina stövlar och sin overall. Väl uppe klämde jag (Mårten) och Josefine oss ner i pulkan efter viss övertalning och åkte en gång. Det var den enda gången Josefine ville åka, hon tyckte inte alls det var kul. Varje gång vi frågade blev svaret: Ne ej!

Jaja, vad göra, vi var iallafall tvugna att försöka värma upp henne inför Sälen. Men inte den dagen. Men senare i veckan hos dagmamman hade de åkt pulka, då gick det bra minsann och roligt hade hon också haft. Perfekt ...


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.