Besök i Stockholm

/
0 Comments
Förra helgen var vi på besök i Stockholm för att träffa minsta kusinen Hampus, 1 månad (på ett ungefär). Vi flög upp på fredagen på våra sista Eurobonus poäng (det är dags att dra ut på långresa igen ... ) och Magnus var snäll och hämtade oss på Arlanda för vidare färd till Tumba. Där väntade Pernilla med lille Hampus. Självklart var vi jättesugna på att se och hålla denne lille krabat. Här är det Therese som får en liten stund själv ... men vänta nu, vem är det mer i bilden. Jo, helt rätt, det är Josefine som blev rejält "sotis" så fort någon av oss tog upp och höll Hampus (eller Hampusss som hon säger). Hon gjorde sitt bästa för att också få plats.

Här har morbror Mårten också fått den lille grabben i famnen, samtidigt som han läser en bok för Josefine. Det blev mycket Pappa, Pappa, Pappa ... Pappa .... så fort vi skulle gosa lite med lillen. Det var kul att se.

Här är de gulliga föräldrarna Magnus och Pernilla tillsammans med lille Hampus. Vilken härlig helg vi hade. Vi hann också med en storlunch i Tullinge släkten och alla kids, trevlig trevligt. Vi hann också kolla in Jessica och Mathias nya villa, där de just flyttat in. Mycket trevlig och bra planerad.
På söndagen passade vi på att träffa lite fler av Josefines kusiner i Farsta. Karin hade tagit bilen med Emila och William. Så kul Josefine, Emilia och William hade. De lekte med allt möjligt, spelade piano, ja eller plinkade och plonkade på pianot till föräldrarnas förtjusning.

Innan det dags för avfärd till flyget lyckades jag med konststycket att få alla tre barnen i knät, jag har ingen aning hur det gick till. Sen att de fastnade på kort är också helt otroligt ...

Hemfärden gick över förväntan, trots att vi bokat sista flyget hem. Förra gången hade Josefine stora problem att komma till ro. Men denna gången somnade hon innan säkerhetskontrollen, sov igenom start, flygtur, landning, hämtning av väskor och vagn och vaknade först till en kort stund när vi flyttade henne till bilstolen. Sen sov hon vidare till sju på måndagsmorgonen. Pigg som en lärka medans hennes föräldrars förnamn var Trött ...


You may also like

Inga kommentarer:

Använder Blogger.