Ritat var det här

/
3 Comments
Alla med barn har säkert gått igenom detta (hoppas ...), men det är lika tråkigt eller roligt beroende på hur man ser på det. Tråkigt när det händer, roligt när man inser att det trots allt inte var Josefines fel utan vårt. En penna framlagd på något bortglömt ställe, men är det något som är gömt har barn en tendens att hitta det - ALLTID. Så också i detta fallet. Jag (Mårten) stod och lagade mat en dag i veckan och hörde plötsligt något skrapande ljud bakom mig och vad fick jag se? Jo, Josefine som ritade sitt första konstverk (konstvärk för oss) på köksdörren.

Om Ni har svårt att se konsten på första bilden finns här en förstoring som visar de assymetriska streck och symboler på dörren.

Ett tag senare försökte hon förklara att hon visst inte ritat på dörren genom att kopiera Kristian Luuks gamla lek "Arga leken", visst ser det ut som om "Arga leken börjar nu!" ? Någon som kan vinna den ?
Nu har vi en "inga pennor under 1m höjd" i hemmet för att motverka liknande insidenter i framtiden ...


You may also like

3 kommentarer:

Familjen Malmqvist sa...

Kanske funkar det med tippex? :-)

Hade Luuk varit så söt när han körde arga leken så hade han vunnit varenda gång. Hur kan man se så gullig ut när man är arg?

//Håkan

Anonym sa...

´Funkar inte tippex så har jag en mirakelsvamp här i USA som heter Magic Eraser. Jag lovar att den tar bort även bläck på dörrar. Kanske skulle skicka med en hem till er med Kerstin?????
Kram Moster

Pernilla sa...

Ops! Tänk att alla barn någon gång gör fina konstverk på innedörrar.
Själv skrev man ju Pernilla fint och snyggt på en del dörrar. Hehe
Pappa var mindre glad....

Använder Blogger.