Veckan som gått

/
1 Comments
Veckan och veckorna går fort, rasande fort. Det är nästan så att man inte hinner med att blogga. Precis, exakt. Men men, här är iallafall ett inlägg på söndagskvällen om förra veckan. Hösten har sakta med säkert börjat smyga sin in i Skåne, lite kallt på morgonen men fortfarande ganska skönt på eftermiddagen. Tyvärr kan vi inte äta frukost i uterummet längre, imorse var det 11 grader kl 07.30. Lite för kallt för oss. Brrr ...

Josefine har börjat springa, eller "pringer" som hon säger varje gång. Ibland hinner hon knappt bli upplyft ur sängen förrän hon säger "pringer" och så susar hon iväg så fort hennes små ben bär. Den som ändå hade den energin på morgonen. Vi blir nästan trötta bara av ordet ... men rolilgt ser det iallafall ut och roligt har hon. Tävla med oss vill hon också ...

Nu börjar dessutom håret blir riktigt långt och lockigt på sina ställen. Framförallt finns det hår överallt numera. Vad kan då vara bättre än att sätta dit en klämma ? Visst är jag fin? (vad var det mamma gjorde med håret?)

"Hej, vänta, jag visste att det var något lurt med detta ... vart är den?

Jaja, klämman fick sitta ett kort tag till. I onsdags kom farmor Ruth förbi på lunch och lekstund. Ja, eller "Tut" som Josefine säger. Det var roligt och de gungade, läste böcker och kastade boll.

Ja, det var allt för denna veckan i bilder. Vi hann dock med lite mer såsom jobb, trädgårdsarbete och två träningspass var ... bra jobbet eller ?


You may also like

1 kommentar:

Pernilla sa...

Vilken riktigt liten sötnos. Hon växer så det knakar. Längtar tills vi ses om ett par veckor.
Hälsa hela familjen
Massa kramar från en riktig tjockis nu

Använder Blogger.